Samsung s21 – Førstemann ut setter standarden

Samsung s21 – Førstemann ut setter standarden

Samsung s21 er den første i rekken av Samsungs Galaxy S21 serie. I denne mobiltelefonen får du en smakebit av hva Samsung har å by på. Samsung s21 er en frisk oppdatering fra tidligere modeller, spesielt på utseendefronten. Med ny innramning og mange ulike farger å velge mellom er det nok mange som har blikket festet på denne toppmodellen. Men lever Samsung s21 opp til forventingene? Hvis du lar deg friste av lekkert design og en skjerm i toppklasse har vi tatt testen her.

Et imponerende førsteinntrykk

Samsung s21 gjør umiddelbart inntrykk, selv før vi har skrudd den på. Den nye Galaxy S21 serien byr igjen på en fullstendig flat skjerm, i motsetning til tidligere forsøk med buede skjermkanter. Selv om Samsung skal ha for kreativiteten setter dette testpanelet pris på at det mer klassiske designet er tilbake. Med sin matte bakside ligger Samsung s21 godt i hånden, men uhellet kan alltid være ute. Med et Samsung Galaxy S23 Deksel er du sikker på at telefonen din er godt beskyttet. Da Samsung s21 har en prislapp på rundt 10 000 kroner er det best å ikke overlate noe til tilfeldighetene.

Blikkfang

I det vi skrur mobiltelefonen på for første gang fortsetter den å imponere. Samsung s21 har en flat OLED-skjerm på 6,2 tommer med en oppløsning på 2400 x 1080 pixel. Dette er i det øverste siktet av skjermer på markedet i dag. Samsung s21 leverer fremragende fargenyanser, lysstyrke og kontraster. Telefonen har også en imponerende batterilevetid. I vår test var telefonen påskrudd og i bruk i vel over et døgn før batteriet gikk tomt.

Verdt prisen?

Samsung s21 er ikke det billigste alternativet på markedet. Da er det verdt å ta en titt på hva du får for pengene. Testens første innvending er at det ikke er noen ladekabel å finne i esken vi åpner med vår nye Samsung s21. Ladekabel må du altså kjøpe separat. Til tross for dette mener vi at mobiltelefonens andre funksjoner gjør at den tilbyr mye for pengene. Her kommer noen høydepunkter:

  • Kraftig prosessor
  • Stor lagringskapasitet
  • Android 11 inkludert
  • Tre kameraer på baksiden og ett foran

Bildekvalitet

Tiden hvor bilder tatt med mobiltelefonen regnes for å være av lav kvalitet er forbi. I dag vil vi kun ha det beste og derfor bruker vi god tid til å teste ut om Samsung s21 har de kamerakvalitetene forbrukere i dag etterspør. Hovedkamearet har 64 megapixler og er akkompagnert av både vidvinkelkamera og zoom. Dette gjør at Samsung s21 tar gode bilder selv i dårlige lysforhold. Selfiekameraet foran kan skryte av hele 20 megapixler, så her lukter det flotte selfies!

Går det fort nok?

Et annet aspekt som mange er opptatt av når de skal kjøpe seg ny telefon er om den er rask nok. Når vi trykker på telefonen vil vi at ting skal skje fort. Ingen har lyst til å vente på en treg nettleser eller tape favorittspillet fordi mobiltelefonen ikke klarer å henge med. Samsung s21 er utstyrt med noe av den nyeste prosessorteknologien og har 8 GB RAM. For de som ikke er så teknisk anlagt betyr det kort forklart at Samsung s21 er en skikkelig kjapping. Den kan håndtere krevende applikasjoner uten problemer og du trenger ikke å bekymre deg for en saktegående telefonopplevelse.

Hører du meg?!

Samsung s21 gir virkelig lyd fra seg. Lydkvaliteten må være denne testens store stjerne. Lydsystemet på Samsung s21 er utviklet av AKG og har innebygd Dolby Atmos teknologi. Dette gir en medrivende lydopplevelse, både med og uten hodetelefoner. Du har også muligheten til å selv regulere lydinnstillingene, blant annet for å få dypere bass. En annen artig funksjon er at Samsung Galaxy s21 gir deg muligheten til å ta en hørselstest. Hører du meg nå nå nå?!

Ett flaggskip som leder vei

Alt i alt setter Samsung s21 en høy standard for sine etterfølgere. Vi ble dratt inn av den utmerkede fargekvaliteten på skjermen, forført av den generøse batteritiden og falt pladask for lyden. Hvis du er på utkikk etter en topp kvalitets mobiltelefon som ikke skuffer er Samsung s21 et godt valg. Android systemet er blant mange ansett å være det mest brukervennlige. Derfor er det ingen grunn til å la seg avskrekke av de mange applikasjonene og innstillingene som Samsung s21 tilbyr, denne telefonen passer også for deg som bare vil ta flotte bilder og ringe venner. Det eneste som gjenstår å se er om ikke etterfølgerne til i Galaxy S21 serien vil nå enda større høyder.

Tre gode tips til markedsføring av din bedrift på nett

Tre gode tips til markedsføring av din bedrift på nett

Det er ikke alltid så lett å vite hva de seneste trendene er, og det er heller ikke alltid så lett å vite hvordan man skal legge en strategi som fungerer for akkurat din bedrift. Derfor skal vi gi deg noen gode tips til hvordan du best kan drive online markedsføring slik at du får så mye ut av markedsføringen som mulig.

Vi håper at disse tipsene vil hjelpe deg godt på veien slik at det blir lettere for deg å ta strategiske valg som fungerer godt for din bedrift. Det er ikke sikkert at alle tipsene vil fungere for dere, men ta til dere de tipsene vi kommer med og deretter vurder hvorvidt det er tips som passer dere eller ikke.

Markedsføring på Instagram

Det er kanskje ikke alle som kan nå målgruppen sin på Instagram, men det er en super plattform for å promotere egen bedrift, og det finnes faktisk et større mangfold av brukere enn det mange tror. Det er derfor lurt at bedriften hvert fall har en Instagramprofil slik at forbrukere kan titte litt på det dere har å by på. Om du driver et nettcasino vil det for eksempel kanskje ikke ha så mye for seg å ha en Instagramprofil.


På denne plattformen kan du få mye av det vi kaller for organisk eksponering. Dette vil si at du ikke betaler for eksponeringen, men at publikum og forbrukere kommer til dere på egenhånd – altså organisk. Bruk hashtags og geotag for at flere skal kunne se innleggene dine, og vips så skal du se at dere er flere som får med seg det dere gjør enn det dere først hadde tenkt. Her er mulighetene mange og man trenger absolutt ikke å være en ekspert for å få det til!

SEO – Googles beste venn

Det er også viktig å tenke på hvordan nettsiden din fungerer på en søkemotor. Er det enkelt for forbrukere å finne frem til nettsiden din, forstår de hva den går ut på, kommer den opp når de søker etter produkter eller tjenester som dere tilbyr? Her er det mange spørsmål det er verdt å stille seg som SEO kan hjelpe deg med. SEO fungerer på mange forksjellige måter, og det finnes mange forskjellige varianter innenfor SEO, som står for Search Engine Optimization eller søkemotoroptimalisering på norsk.

Når du skal tenke på SEO så er det lurt å bruke en programvare for å gjøre en analyse av søkeord. Søkeord er nemlig supert for at nettsiden din skal komme høyere opp på resultatlisten når forbrukere søker på i nettleseren sin. Hvis du har brukt riktige søkeord på nettsiden din, for eksempel «salg», «sommerkjole» og «størrelse» som er tre ord mange søker på i forbindelse med klær, så vil det være bra for din klesbutikk på nett. Her blir du nødt til å gjøre egen og oppdatert analyse slik at du kommer frem til ord som passer perfekt for din målgruppe og for akkurat din bedrift!

Tre gode tips til markedsføring av din bedrift på nett

Hvorfor SEO er viktigere enn du trur

Du har kanskje hørt om SEO før, men vet ikke helt hva det er eller hvorfor det er viktig. Vel, her kommer en kort introduksjon til nettopp dette!

Hva er SEO?

SEO er kort for søkemotoroptimalisering, og det er en metode som brukes for å gjøre nettstedet ditt mer synlig i søkemotorer. Jo høyere opp nettstedet ditt vises i søkeresultatene, jo større er sjansen for at folk vil klikke på det.

Det er mange måter å øke synligheten til et nettsted på, og SEO er bare én av dem. Andre metoder inkluderer betalt annonsering, sosiale medier og e-postmarkedsføring.

SEO handler om mye mer enn bare nøkkelord, selv om de spiller en viktig rolle. Søkemotoroptimalisering inkluderer også ting som linkbygging, innholds optimering og teknisk optimering.

Det er viktig å bruke alle disse metodene for å gjøre nettstedet ditt så synlig som mulig i søkemotorene. Nettsteder som ikke bruker SEO kan finne det veldig vanskelig å bli funnet.

Hvorfor er SEO viktig?

SEO er viktig fordi det hjelper deg å nå ut til et større publikum. Når du bruker SEO, kan du enkelt og effektivt komme i toppsjiktet av søkeresultater, noe som betyr at flere mennesker vil se nettsiden din uansett om den handler om teknologi tips eller smart contracts for kjøp av ethereum. Dette kan igjen føre til flere kunder eller lesere, og dermed økt inntekt.

Søkemotorer og nettsteder

Søkemotorer og nettsteder er to viktige aspekter av SEO. Det er viktig å ha en god forståelse av hvordan de fungerer, slik at du kan utnytte dem på best mulig måte. Her er noen tips:

I) Forstå hvordan søkemotorer fungerer:
Søkemotorer bruker spesielle algoritmer for å ranke nettsider. Dette gjøres ved å analysere innholdet på nettsiden, sammenligne det med andre nettsider og identifisere relevante søkeord som betting, iphone, crypto osv. Søkemotorene oppdaterer jevnlig sine algoritmer, så det er viktig å holde seg oppdatert på hva som skjer.

II) Velg riktige søkeord:
Når du velger søkeord, bør du sette søkelys på de som er relevante for innholdet på din nettside. Du bør også forsøke å bruke søkeord som ikke er altfor populære.

Fordelene med SEO

SEO er viktig fordi det hjelper deg å nå flere mulige kunder. Dette er fordi det gjør at nettsidene dine dukker opp høyere i søkeresultatene, noe som betyr at flere mennesker kan finne deg når de søker etter det du tilbyr.

I tillegg til å nå flere kunder, kan SEO også hjelpe deg med å spare penger. Dette er fordi du ikke trenger å bruke like mye penger på annonsering når folk faktisk kan finne nettsidene dine på egenhånd.

Til slutt er SEO også viktig fordi det kan hjelpe deg å bygge mer trafikk til nettsidene dine over tid. Folk som finner deg en gang vil ofte komme tilbake igjen, og hvis du har gode søkeresultater, kan du ende opp med å få mange faste besøkende.

Konklusjon

SEO er viktig fordi det hjelper deg å nå mulige kunder som er interessert i det du selger. Det gjør det også enklere for kundene dine å finne deg på nettet. Med god SEO kan du også øke trafikken til nettsiden din, noe som igjen kan føre til flere salg.

 

Santander Billån

Santander Billån

Å kjøpe sin første bil er utrolig spennende, og noe mange ser frem til. For noen er dette deres første store kjøp, og de fleste må ta opp et lån for å finansiere kjøpet. Dette er helt normalt, men kan virke komplisert for noen. Det viktigste er at man finner et lån som er godt, og at man sammenligne billån for å komme frem til lånet som passer deg best.

Søk om Santander billån

Santander gir, som de fleste andre banker, muligheten til å søke om lån for å finansiere bilkjøp. Her kan man enkelt søke på nett, og de har gode betingelser som gjøre det lettere for deg å betjene bilkjøpet. På nettsiden til Santander kan man søke uforpliktet på under 5 minutter, for å få opp hva du potensielt kan låne.

Santander billån fungerer for deg som vil kjøpe kjøretøy privat og fra en forhandler, og de tilbyr billån uten utbetaling hvis man ønsker å finansiere hele prisen til bilen. Dette kan være et godt alternativ for deg, og ved å sammenligne billån kan man enklere komme frem til hva som er et godt alternativ for deg.

Å sammenligne billån

Når man skal søke om lån er det smart å sammenligne billån. Dette gjør at du kan være informert om de ulike tilbudene, og at du vet hva du kan forvente fra ulike lånutbydere. Da vil du også lære mer om hva det er vanlig å forvente fra både långiver og låntaker, noe det er viktig å være klar over. De aller fleste vil sitte i en lånsituasjon en gang i livet, og dette er svært normalt.

Likevel er det snakk om mye penger, og et lån man skal ta fra en ekstern kilde, og det er derfor viktig at man undersøker nøye før man går i gang med å søke. Det å sammenligne billån er heldig vis enkelt, fordi det finnes nettsider som gir deg oversikt over flere banker, og deres lånemuligheter på en og samme side. Da slipper du å navigere deg rundt på titalls bankhjemmesider.

Krav for å låne

Når man tar opp større lån som for eksempel billån og boliglån, stilles det en rekke krav til deg som låner. Noe av det de ser på er hvor mye å låne, og hvor mye du tjener. I tillegg kommer det en egenkapital. Når man skal søke om lån bør man ikke ha noen betalingsanmerkninger, da dette sender signal til banken om at du ikke er en trygg låner, og mange vil avslå søknaden din. Man får betalingsanmerkninger dersom man ikke er god til å bemanne lånene sine, og går glipp av betalinger.

Når man tar opp et billån er det viktig å sette seg godt inn i hva det innebærer. Dette gjelder blant annet hvilken bank man bør velge, og hvilke krav som stilles til deg fra de ulike utbyderen av lån. Pass også på at du er i en situasjon der du har mulighet til å bemanne et lån, og at bilkjøpet passer inn i din nåværende og fremtidige økonomiske situasjon.

Slik optimerer du spill-nettsiden din

Slik optimerer du spill-nettsiden din

Det å starte sin egen nettside er noe mange drømmer om, men det å starte en nettside inneholder mange flere elementer enn det man tror hvis man ikke har gjort det før. Det å lage siden er nemlig bare en liten del av det. Dette er en del som man i dag enkelt kan få hjelp til. I dag er det nemlig mange forskjellige plattformer du kan bygge hjemmesiden din på, der du ikke trenger å kode noe som helst selv. Men hvordan sørger du egentlig for at målgruppen din faktisk finner den fine siden du har bygget?

Hvis du har lest litt om markedsføring har du helt sikkert sett ordet SEO eller søkemotoroptimering dukke opp på siden – og i hvert fall her på siden vår. SEO er nemlig en av de måtene du kan øke den organiske veksten på siden din, gjennom å optimere hvordan de forskjellige søkemotorene kategoriserer nettsiden din for folk som søker på relevante søkeord i for eksempel Google. Men hvor lette eller vanskelig dette er, avhenger av flere forskjellige ting – blant annet hvor stor bransjen og ikke minst konkurransen din er. Her får du to illustrerende eksempler.

Siden din handler om fugler kryssord

Hvis du har en side der folk kan enten løse eller kjøpe fugler kryssord, kan du sikkert gjette at det ikke er så stor konkurranse på de søkeordene du skal bruke – og det er bra! Med et tema som fugler kryssord har du et tema som uten tvil er veldig nisje, og dette betyr at du ikke har så mye konkurranse som hvis du for eksempel bare hadde hatt en side som hadde kryssord generelt.

Dette er noe som er smart å tenke over når du for eksempel skal velge hvilke produkter du vil velge, for det skal jo være populært nok til at du får nok salg, men det å kunne ha noe som er så nisje som for eksempel fugler kryssord, har du samtidig mulighet til å øke sannsynligheten for at det er deg de som søker velger. Også kan man alltids selge mer til de som kommer inn på siden, så det å ha vanlige kryssord også er bra. Jobb derfor både med søkeordene som hører til nisjen din fugler kryssord, og kryssord – basert på hva folk søker på i google.

Siden din handler om dataspill

Når det kommer til dataspill, har man ofte en litt større utfordring. Dette er nemlig en bransje der det generelt sett er utrolig stor konkurranse, og ofte er det flere spill som er direkte konkurrenter med hverandre. Dette gjelder for eksempel spill som det gratis spillet age of war og spillet age of empire som de aller fleste av oss sikkert har spilt da vi var yngre.

Når man skal bruke SEO til å få større organisk vekst her, er det viktig at man gjør grundig forarbeid når det kommer til hvilke søkeord som brukes, og i tillegg jobbe med andre SEO teknikker, som kan gjøre det mer sannsynlig at siden din kommer høyere på lista enn noen av konkurrentene dine – men det vil kreve mer jobb enn hvis det var en bransje med mindre konkurranse.

Sånn får du flere besøkende på hjemmesiden din

Sånn får du flere besøkende på hjemmesiden din

Det er mange som drømmer om å starte sin egen nettside, og i dag er det mye enklere å gjøre akkurat det enn det har vært noen gang før. Det er fordi man i dag ikke trenger å kode, fordi det har dukket opp masse spennende plattformer der man kan få hjelp til alt fra design og layout til funksjoner når det kommer til markedsføring og salg. Dette er utrolig bra, fordi det senker terskelen for suksess, men det å få mange besøkende handler ikke bare om at du har en bra side.

Hvis du har lyst til å lage en hjemmeside som skal gi folk muligheten for å kunne fordype seg i alt om fotball, eller kanskje har gjort det allerede, har du mest sannsynlig lyst til at noen skal finne siden din. Men det å lage en fantastisk nettside handler ikke bare om hvordan den ser ut, eller hvilket innhold som ligger der – selv om dette selvsagt fortsatt er helt avgjørende elementer. For hvordan skal de potensielle leserne dine kunne fordype seg i alt om fotball på siden din hvis de ikke vet at den eksisterer?

Hva er god markedsføring for alt om fotball?

Når vi snakker om markedsføring, tenker du sikker først på reklame. Men det er langt fra bare reklame det dreier seg om. Faktisk er det bare en liten del av det. For selv om du velger å ikke drive med tradisjonell reklame, kan du fortsatt drive masse trafikk til siden din. Men hvordan? Ved å bruke SEO.

På norsk oversetter vi SEO til søkemotoroptimering, og her gjelder det å gi Google et inntrykk av at siden din er relevant for alt om fotball. Det vil si at når noen søker på noe som har med det å gjøre, så vet søkemotoren at siden din er akkurat det de leter etter og derfor kommer du høyere opp i søk. Dette er en måte du kan drive organisk trafikk til siden din. Noe som er ganske nytt, er at du kan bruke sosiale medier på samme måten, så husk å jobbe med SEO hvis du for eksempel også vil bruke en plattform som Instagram til å drive trafikk.

Slik fungerer SEO

La oss si at du vil ta et billån, men ikke er sikker på hva det vil koste deg i måneden. Du søker på billånskalkulator dnb, men det er ikke bare kalkulatoren til DNB som kommer opp. Dette er på grunn av SEO. De andre bankene som også har denne typen kalkulatorer har nemlig jobbet med de samme søkeordene, sånn at de også skal dukke opp i søk.

Søkemotorene skanner nemlig hele tiden nettet for å kunne kategorisere innholdet de finner og dermed kunne presentere den som søker med det de ser som det mest relevante resultatet. Derfor må du finne ut av hvilke søkeord leserne dine bruker, og jobbe med disse. Dette er ikke den eneste måten du kan jobbe med SEO, men det er et fint sted å begynne.

Investering trenger ikke være vanskelig

Investering trenger ikke være vanskelig

Å drive med investering kan være både lærerikt og spennende. For mange virker det vanskelig å komme i gang, men det trenger ikke være tilfellet. Det skal nemlig ikke så mye til før du kan komme i gang og kan være på god vei mot investeringseventyret.

Det er ikke så vanskelig å begynne med investering som mange skal ha det til. Mange tenker at du må studere markedet, lese deg opp på alle teorier og det hele før du begynner. Du trenger ikke kunne alt før du begynner med investering. Les deg opp på det som er helt basic, og så er du kommet en god vei.

Finn ditt område og finn riktig plattform

Det finnes mange forskjellige områder å investere innenfor og her handler litt om å finne det du føler passer best for deg og det som interesserer deg mest. Noen foretrekker å investere i aksjeselskap mens andre foretrekker kryptovaluta. Det handler rett og slett om smak og behag. Når du skal velge deg et område å investere innenfor er det viktig at du vurderer risikoen i markedet opp mot dine egne mål, slik at du slipper å tape mer enn du har råd til og så du slipper å bli skuffet.

Videre er det viktig at du finner deg en plattform som passer dine behov. Er drømmen å investere i kryptovaluta for så å slå til på et casino tilbud, så må du finne plattformen som tilbyr det du ønsker. Det finnes en hel haug av plattformer der ute, så her har du all grunn til å være kresen. Finn plattformen som tilbyr det du ønsker, som er brukervennlig, som har god kundeservice og som har gode vilkår. På den måten vil du få den beste opplevelsen når du begir deg ut på investeringseventyret.