Om-oss-i-Edicra.no

Her vil du finne mer informasjon om oss i Edicra, hva vi vil og hvorfor vi startet denne nettsiden!

Hva vil vi?

Vi er nok like mange andre her ute på det store internett, vi vil at folk skal kunne lære om nettstedene de benytter seg av. Vi vil også at folk skal lære om ulike nettsider og ikke minst hvordan de kan bruke SEO til sin egen fordel.

Når vi først begynte å lage vår egen nettside var det så mye vi ikke visste. Det finnes så mange motstridende råd der ute! Vi har skjønt at det er svært mange som ikke vet hva potensialet i deres egen hjemmeside er. Derfor vil vi hjelpe til med å gjøre dere mer bevisste på dette. Av den grunn har vi prøvd å samle noen av de ressursene vi har benyttet oss mest av. Vi håper også at vi kan lære mer og dele enda mer med dere der ute.

Hvorfor startet vi Edicra.no?

Fordi vi brenner for SEO, CMS-systemer, nettsider og ikke minst å hjelpe andre. Vi håper også at vi kan tilby informasjon som du ikke nødvendigvis finner alle steder. Det å lære sammen med noen er ekstra gøy og derfor vil vi tilby det vi har lært til deg. Kanskje du også kan lære oss noe?

Har du tilbakemeldinger?

Har du tilbakemeldinger eller kanskje spørsmål? Da kan du kontakte oss via kontaktskjemaet vårt. Vi vil at du skal ha en god opplevelse av Edicra.no. Det aller viktigste er at du koser deg på hjemmesiden vår. Så her er det bare å ta kontakt!