Hei og velkommen.

Vi håper at du kan finne deg til rette på denne nettsiden. Her har vi en rekke ressurser (og vi håper selvsagt å utvide) til deg som skal i gang med ditt eget nettsted. Kanskje du ikke en gang har hørt om søkemotoroptimalisering (SEO) ennå? Da er vi glade for at du har kommet til oss. Vi vil så gjerne hjelpe deg, slik at du kan få det beste ut av din egen nettside.

Stort potensiale

Det å lage sin egen nettside kan være utrolig vanskelig, uansett om du bygger den fra bunnen av, bruker enn nettsidebygger eller har kontakt med et digitalt byrå. Hva er det egentlig du trenger? Vi skriver artikler som gjør at du skal ta et mer informert valg.

Vi synes selv at det var utrolig vanskelig i starten, så det å få litt veiledning er absolutt noe vi alle trenger. På internettet og på hjemmesidefronten så er det jo slik at trendene endrer seg over natta. Vi håper at vi kan tilby deg en liten oversikt over hva det er du burde følge med på.

Flere ressurser

Vi håper jo å kunne utvide denne siden med enda flere ressurser, slik at du kan komme til oss hvis det er noe du lurer på. Enten det kommer til valg av digitalt byrå eller fokuset ditt er på hva slags hjemmeside som passer for deg.

Det kommer nye tjenester og nye løsninger svært ofte, så for oss er det viktig å være opplyste. Kanskje det er det for deg også? Da er det bare å følge med!